

Kan du svare ja til ovenstående spørgsmål, så er det garanteret noget du allerede har tænkt vidt og bredt igennem. Alligevel er der et par ting, som kan være gode at have med i dine overvejelser, som du måske ikke selv er kommet omkring, af den ene eller anden årsag. Der er alt fra bestilling af cafestole til afgørelse af åbningstider, og du får dem her!
Inventar
Når først man har fået et lokale på plads, hvor ens cafe eller restaurant kan opholde sig, kommer hele seancen i at finde inventar. Det drejer sig altså om cafestole og -borde, og disse skal naturligvis udvælges med omhu. Er du til en mere klassisk, pæn restaurant er det ikke de sædvanlige udendørs cafestole du skal gå med. Omvendt, hvis du ønsker at åbne en hyggelig kaffebar med servering, så er det kun godt med de typiske. Inventar generelt, men også de omtalte cafestole kan bestilles her.
Personale
Det er sjældent, hvis ikke aldrig, at en cafe eller restaurant kan fungere uden medarbejdere, og det er derfor også et aspekt du skal have med i overvejelserne. Hvilket image skal dit personale udgyde, og hvor har du tænkt dig at lede efter kompetent hjælp?
Leverandører
Ved åbningen af en café eller restaurant, kan det godt gå lidt i glemmeren, at det altså også er vigtigt at have en eller flere leverandører alt efter behov til de ting, der skal sælges. Man kan i sjældne tilfælde godt være nødsaget til at handle ind i den nærliggende discount-butik, men det er uundværligt at få leveret varer lige til døren!
Menu og åbningstider
En mindre ting end de førnævnte, men stadig vigtig, er fastlægningen af menuen for cafeen eller restauranten, samt hvilke tidspunkter på ugen og døgnet, der holdes åbent. Det er vigtigt at afprøve lidt forskelligt, og lave om efter respons!